SEO_Waterfresh-banner

Makkelijk water geven met het Waterfresh® Systeem

Planten maken van een huis een thuis. Een goed onderhouden plant brengt sfeer en rust in het interieur. Het verzorgen van een plant kan veel tijd kosten. Je geeft een plant al snel te veel of juist te weinig water. Hierdoor worden bladeren bruin of zakt de plant in. Het Waterfresh® systeem geeft hier dé oplossing voor.

Waterfresh® = gebruiksgemakSEO_Waterfresh

Bij de aanschaf van een plant van Easy-IndoorPlants wordt ons Waterfresh® systeem standaard meegeleverd in een stijlvolle pot. Het enige wat je hoeft te doen is het waterreservoir de eerste keer vullen. De plant neemt water op naar eigen behoefte. Het Waterfresh® systeem zorgt ervoor dat de plant niet te droog of te nat wordt. Met de indicator aan de zijkant zie je in één oogopslag of de plant opnieuw water nodig heeft. Bekijk de demonstratie video.

Geldbesparen met watergeven

Het Waterfresh® systeem bespaart niet alleen tijd en inspanning, maar ook geld. Doordat de plant optimaal wordt onderhouden, is een lange levensduur gegarandeerd. Zo kun je volop genieten van jouw groene vriend. Bekijk onze aanbiedingen zodat u nog voordeliger ons Waterfresh® systeem kunt uitproberen.

SEO_Waterfresh2Stijlvol design van Waterfresh® pot

Bij al onze bloeiende en groene planten wordt standaard een stijlvolle Waterfresh® pot meegeleverd. Vaak kunt u zelfs nog kiezen tussen verschillende kleuren pot. Gaat u voor luxueus zwart of voor sereen wit. Ook onze planten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen. Zo kunt u eindeloos combineren en is er altijd wel een plant die past in úw interieur. Bekijk de mogelijke kleurcombinaties in onze webshop.