Facebook actie – Tag & Win een Phalaenopsis Waterfresh®

Facebook actie – Tag & Win een Phalaenopsis Waterfresh®

  Ken jij iemand die moeite heeft om Phalaenopsis lang in leven te houden? De Phalaenopsis, of vlinder orchidee, is voor veel mensen wel een uitdaging. Natuurlijk niet bij iedereen…..maar we kennen allemaal wel iemand in onze vriendenkring die ze toch maar liever niet meer koopt……. Dompelen in lauw water… Wie dit met gepaste regelmaat doet, voorziet de Phalaenopsis van de juiste hoeveelheid water. De Phalaenopsis is namelijk een Epifyt en heeft luchtwortels. Om de wortels zit een sponsachtig weefsel wat water (en voedingsstoffen) vasthoudt. De wortels kunnen naar behoefte water opnemen uit deze ‘voorraad’.

Moderne oplossing

Met de Waterfresh® is watergeven geperfectioneerd. Het slimme watergeef-systeem is opgebouwd uit een waterreservoir met een binnenpot waar de plant inzit. Een katoenen bandje zorgt voor de juiste hoeveelheid water voor de Phalaenopsis.
  SEO_watergeven2 SEO_Waterfresh1

Wij zijn overtuigd, nu jij nog…

Tijdens deze Facebook actie geven wij gratis een Phalaenopsis Waterfresh® weg. Tag iemand in het bericht die volgens jou een schitterende Phalaenopsis verdient! Wij zijn er van overtuigd dat iedereen met deze slimme oplossing langer van zijn planten kan genieten…. Nu jij nog! We hopen natuurlijk op leuke reacties en de allerleukste reacties belonen wij met een mooie plant. We willen graag meer mensen bekend maken met onze slimme oplossingen en hopen natuurlijk dat we met jullie hulp de juiste mensen vinden. Wil je niet wachten op de uitslag? Je kan ze ook direct bij ons in de shop bestellen. Wil je kijken naar ons andere assortiment? Neem dan een kijkje in onze shop voor Orchideeën, Bloeiende planten, Groene planten en Kruiden. Binnen 2 dagen bezorgen wij de plant aan huis via onze koerier. Onze missie is om mensen weer te laten genieten van planten en kamerplanten weer een prominente plek in het interieur te geven. Gezonde sfeermakers en nu zijn ze ook nog makkelijker te verzorgen.

PHALAENOPSIS VERZORGINGSTIPS

Plaats de Phalaenopsis op een plaats waar voldoende licht is, maar vermijd te felle zon, zeker in de zomermaanden. Het uitvallen van bloemknoppen wijzen op een mogelijk gebrek aan licht. Verder houdt de Phalaenopsis niet van tocht en plaats de Phalaenopsis niet direct bij de centrale verwarming. Een Phalaenopsis in het Waterfresh® systeem bloeit langer en is ‘easy’ te verzorgen. Gewoon wekelijks het waterniveau controleren en eventueel bijvullen. Geniet langer van de bloemenpracht van jouw orchidee. Opnieuw laten bloeien? Bekijk onze tips en veelgestelde vragen. De watervoorraad in het reservoir is voldoende om een Phalaenopsis wel 3-4 weken te voorzien van water.

eigen plantenpotten?

De waterfresh® is prima geschikt om in eigen potten te verwerken. Voeg om de waterfresh® vulmiddel toe. Denk hierbij aan grind, bark of turfblokken, afhankelijk van de pot en het interieur. De watermeter is ook van de binnenzijde goed te zien. Til de plant op en je kan het water aanvullen tot de bovenkant van de watermeter. Vragen? Stel ze hier en we doen ons best om je te helpen!

Comments are closed.