SEO_dood Heb je moeite met het onderhoud van kamerplanten? Schaf je vaak nieuwe planten aan, maar blijven jouw planten doodgaan? Kijk je ook altijd jaloers naar andermans planten die wel volop in bloei staan? Of krijg je zelf opmerking over de verzorging van jouw planten van vrienden en familie? Dat hoeft gelukkig niet meer met de planten van Easy-IndoorPlants.

SEO_watergeven2Langer plezier

Jouw planten gaan niet langer dood als je overstapt op ons unieke Waterfresh® systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de plant precies krijgt waar hij behoefte aan heeft. Hierdoor heb je langer plezier van jouw kamerplant.

Uniek systeem

Al onze planten worden geleverd in ons unieke Waterfresh® systeem. Dit doorkijksysteem maakt het makkelijk zichtbaar of je groene vriend al dorst heeft. De indicator aan de zijkant van iedere stijlvolle pot toont in één oogopslag het waterniveau van de plant. Het enige dat jij nog hoeft te doen is regelmatig kijken of het waterniveau nog op pijl is. Zo niet, geef je wat extra water. Zo wel, kun je blijven genieten van jouw kamerplant.  

SEO_dood2Mogelijkheden

Planten die doodgaan behoren voortaan tot het verleden. In onze webshop vind je het uitgebreide aanbod Easy-IndoorPlants. Natuurlijk wordt iedere plant die je bij ons besteld geleverd met het bijbehorende Waterfresh® systeem. Niet alleen de plant is vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook de stijlvolle pot is leverbaar in kleuren die ieder interieur complementeren.

Groene plant of bloeiende plant

Ga je voor een groene plant, of kies je toch een plant die bloeit? Ook daarin biedt Easy-IndoorPlants volop variatie. Onze bloeiende planten hebben we in allerlei kleuren. Geel, roze, rood of wit. Afhankelijk van jouw voorkeur of interieur vind je in onze webshop altijd een passende plant met unieke pot.