Zo makkelijk is watergeven

We komen nog nét niet persoonlijk je planten bewateren, maar komen wel dicht in de buurt. We leveren je bestelde plant in een stijlvolle pot met het unieke Waterfresh® systeem. Deze weet altijd precies wanneer je plant dorst heeft. Zo kun je er onmogelijk een potje van maken.

Het Waterfresh® systeem is de ideale oplossing voor het droge binnenklimaat bij jou thuis. Het enige wat je hoeft te doen is het waterreservoir de eerste keer vullen en bij te schenken wanneer je aan de zijkant van de pot ziet dat het reservoir leeg begint te raken.

Je hoeft ook niet meer bang te zijn dat je teveel of te weinig water geeft aan de plant, want het systeem doseert het water precies hoe de plant dit wil. Hangende blaadjes van uitdroging of juist drijvende planten van een water overdosis zijn hierbij verleden tijd.

We leveren je bestelde plant in een stijlvolle pot met het Waterfresh® systeem. Niemand hoeft te weten wat voor slim systeem er onder je mooie plantje schuilt. Een soort Spanx voor planten dus. Ons geheim.