Verzending & bezorging

Hoe makkelijk is het. Een plant die bij je thuisbezorgd wordt. In de webshop geef je je afleveradres aan waar wij het naar toe brengen.

Verzendkosten Nederland

Vanaf een orderbedrag van €25,00 per bestelling is de verzending GRATIS. Bij bestellingen onder de € 25,00 wordt slechts € 3,75 aan verzendkosten in rekening gebracht. De Easy kamerplanten worden bezorgd door Packs special care/SnelNed.nl. Zij zijn een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in de bezorging van pakketten waar extra aandacht voor nodig is. Denk aan bloemen, breekbare artikelen, taarten en natuurlijk onze Easy kamerplanten. Voor verzending naar één van de Waddeneilanden wordt door de koerier extra kosten in rekening gebracht. Je snapt dat wij deze kosten door moeten berekenen. Deze kosten zullen uitkomen op € 20,00 extra.

Verzendkosten buitenland

Easy-IndoorPlants levert ook naar het buitenland. De kosten hiervoor zijn per land verschillend en worden berekend op basis van het afleveradres. De extra verzendkosten zijn voor de koper.

Bezorging

Bij Easy-IndoorPlants.com kan je de gewenste bezorgdatum zelf kiezen. Wij leveren 6 dagen per week m.u.v. de zon- en feestdagen! Op zakelijke adressen leveren wij van maandag t/m vrijdag, tenzij je bedrijf op zaterdag geopend is tot 18.00 uur. Onderstaand een overzicht van de bestel- en bezorgdagen.


Er zal een eerste bezorgpoging bij ontvanger thuis gedaan worden. Mocht ontvanger niet thuis zijn, zal getracht worden het bij de buren af te leveren. Mocht dit om watvoor reden bij de buren ook niet lukken, zal er een brief in de brievenbus van ontvanger gedeponeerd worden met de vraag of ontvanger contact wil opnemen met bezorger voor het maken van een nieuwe afspraak voor bezorging. De tweede bezorging zal dus plaatsvinden op dag/tijd welke ontvanger met bezorger heeft kortgesloten. Mocht ontvanger dan toch niet thuis zijn, zal er wederom getracht worden het pakketje bij de buren af te leveren. Mocht dit wederom niet lukken kan het bestelde pakket afgehaald worden bij de bezorger. Mocht dit niet gebeuren dan wordt het pakket retour gestuurd naar Easy-IndoorPlants. Het pakket zal dan na overleg met de koper opnieuw worden verzonden. De kosten voor deze nieuwe verzending zijn dan uiteraard wel voor de koper. Het pakket zal opnieuw worden aangeboden bij de logistieke dienstverlener als de betaling binnen is.

Bezorging zon- en feestdagen

Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd!

Leveradressen

Easy-IndoorPlants bezorgt zowel op privé als op zakelijke adressen. Op zakelijke adressen wordt alleen afgeleverd op werkdagen, mits je bedrijf op zaterdag tot 18.00 uur geopend is.

Vertraging tijdens verzending

In uitzonderlijke gevallen kan er vertraging oplopen bij de aflevering. Is de bestelling 2 werkdagen na verwachte afleverdatum nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

Retourzending

Ben je toch niet tevreden? We zoeken graag samen naar een oplossing! De wettelijke bedenktijd na ontvangst is 7 dagen. Wil je de bestelling retour sturen, dan kan dat bij Easy-IndoorPlants ook! Je mag het product natuurlijk wel uit de verpakking halen om het te bekijken, maar het is wel belangrijk dat het product nog in de originele en onbeschadigde verpakking mét pakbon geretourneerd wordt. Nadat wij de retour ontvangen hebben, zorgen we dat het totaalbedrag binnen 20 dagen op je bankrekening wordt teruggestort.