Over Easy-indoor Plants

Onze Telers zijn vakmensen die elke dag zorgen voor heel veel planten en leveren deze na veel zorg aan vele afnemers. Wat de telers alleen wat minder leuk vonden is dat hun geliefde plantjes het maar zelden lang overleven in de huiskamers van drukke moeders, studenten en zakenvrouwen. Met dit idee ontstond Easy-IndoorPlants. De webshop van telers voor iedereen die van planten houdt, maar het te druk heeft om er goed voor te zorgen.

Echt eenvoudige planten

Easy-IndoorPlants ontwikkelde een uitgebreide collectie stijlvolle en gezellige huiskamer planten die ook echt een tijdje in de huiskamer blijven staan. De bestelde planten worden geleverd in een stijlvolle pot met het unieke Waterfresh systeem. Na het vullen van het waterreservoir voorziet dit slimme systeem de plant met water wanneer het nodig is. Het enige wat er gedaan hoeft te worden is het af en toe checken van het reservoir.

Unieke garantie

Easy-IndoorPlants is zeker van haar zaak. Elke bestelde plant heeft een 4 weken garantiepakket. Dat betekent dat als een door Easy-IndoorPlants geleverde plant binnen een maand tóch dood gaat, zowel jij als een vriend(in) een nieuwe plant krijgen. Uiteraard alleen als het Waterfresh® systeem op juiste wijze is gebruikt, dus geen ‘leeg’ of ‘te vol’ systeem.