SEO_watergeven

Sfeer in huis

Planten maken niet alleen jouw tuin tot een sfeervolle omgeving. Ook het interieur maak je helemaal af met een mooie kamerplant. Bij het inrichten van een woonkamer wordt vaak enkel gekeken naar meubels en bekleding. Toch blijft het interieur dan vaak wat kil en onpersoonlijk. Een mooie kamerplant kan dan juist sfeer en gezelligheid brengen.

SEO_indoorplant3Kamerplanten van Easy-IndoorPlants

Bij Easy-IndoorPlants willen we het voor iedereen mogelijk maken kamerplanten te houden. We snappen namelijk goed dat het weglaten van kamerplanten vaak een bewuste keuze is. Planten hebben verzorging nodig en dat kost tijd die we tegenwoordig vaak aan andere dingen willen besteden. Als planten te snel doodgaan, is het enthousiasme vaak verdwenen en wordt een nieuwe plant niet snel aangeschaft.

Kamerplanten voor iedereen

Easy-IndoorPlants verkoopt planten altijd standaard met het unieke Waterfresh® systeem. Met onze ruime keuze uit onze kamerplanten zit je altijd goed. Of je gaat voor de Areca, Calathea of Peperomia . Nooit meer planten die te snel doodgaan of moeilijk te onderhouden zijn. Het Waterfresh® systeem doet namelijk het meeste werk.

Waterfresh® systeem

Het Waterfresh® systeem zit in onze stijlvolle potten en werkt eenvoudig voor iedereen. Op de zijkant van iedere pot zit een indicator waarop in één oogopslag te zien is of jouw plant nog genoeg water heeft. Is het niveau van de indicator te laag, hoef je enkel wat water bij te vullen in het reservoir. SEO_watergeven2Hierdoor krijgt de kamerplant een geleidelijke afgifte van water. De kamerplant staat dus nooit onder water en zal niet ‘verdrinken’. Bekijk de instructievideo van dit unieke systeem.

Groene Omgeving

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om meer groen in huis te halen. Geef je interieur wat het nodig heeft. Breng sfeer in huis en creëer een groene omgeving door groene planten van Easy-IndoorPlants in je woonkamer te halen. Bekijk hier inspiratie voor de stijl van jouw interieur. Of je nu een stoer, modern of klassiek interieur hebt. Groene planten van Easy-IndoorPlants staan mooi in ieder interieur.