Vaderdag gadget..omdat Vaders van gadgets houden EN van planten!

Vaderdag gadget..omdat Vaders van gadgets houden EN van planten!

Zondag 19 juni is het Vaderdag! Ook vaders verdienen dat ‘extra’ stukje waardering. Natuurlijk hoort het ‘ontbijtje op bed’ erbij en met het nodige knutselwerk of een aardigheidje is het compleet. Ben je nog op zoek naar een leuk aardigheidje?…..Easy-IndoorPlants heeft een groene Vaderdag gadget waar ook jouw vader blij van wordt! Je kan bij onze shop tot vrijdag 17 juni bestellen, dan zorgen onze bezorgers dat de Easy-plant op tijd op de deurmat staat…

Groene Vaderdag Gadget

Vaders houden wel van deze groene gadgets, is tenminste onze ervaring. Misschien komt dat omdat wij een stukje ‘techniek’ met planten combineren. Hoe werkt dat nu precies… die slimme pot? Waarschijnlijk kan jouw vader dit wel vertellen, maar om je alvast een beetje voor te bereiden kun je alvast wat meer informatie over de Waterfresh® opzoeken.

 Assortiment

Bij de vaders is de groene plant nog steeds de favoriet. Denk aan de Calathea, de traditionele Ficus en de Aglaonema. De planten met wat meer uitdaging zullen we maar zeggen….

Calathea als groene Vaderdag gadget

Calathea ‘tropistar’

Ficus als groene vaderdag gadget

Ficus ‘benjamina’

Aglaonema als groene vaderdag gadget

Aglaonema ‘Maria’

Bij de bloeiende planten is toch de Anthurium het populairste product! De onbetwiste nummer 1 bij de mannen. Gevolgd door de mini kalanchoe en de Calla of Zantedeschia.

Anthurium als groene vaderdag gadget

Anthurium ‘red’

Calandiva als groene Vaderdag gadget

Calandiva ‘wit’

Calla als groene Vaderdag gadget

Calla ‘paars’

Wat is jouw vaders favoriet? Klik snel op de foto en bekijk onze verschillende variëteiten. Selecteer daarbij de Waterfresh® in de juiste kleur en bestel jouw Groene Gadget voor Vaderdag!

Webshop en inspiratie

Mocht je ons andere assortiment willen zien, neem dan even een kijkje in onze shop. We hebben een leuk assortiment bloeiende- en groene kamerplanten. En rechtstreeks van de kweker…altijd vers en goede kwaliteit!  Er zit altijd wel iets bij wat past in het interieur van thuis. Heb je wat inspiratie nodig? Kijk dan even op onze inspiratie pagina… misschien kunnen we je een beetje op weg helpen..? Fijne Vaderdag!!
Posted by Marcel

Comments are closed.