Nu los verkrijgbaar: de Easy Waterfresh-plantenpot

Nu los verkrijgbaar: de Easy Waterfresh-plantenpot

Vanaf nu kunt u elke plant voorzien van het handigste systeem om water te geven. De unieke Waterfresh-plantenpot is nu namelijk ook apart te bestellen. Zo wordt watergeven ook voor uw eigen favoriete kamerplant een makkie.

Planten water geven wordt Easy

Kent u het Waterfresh-systeem nog niet? Het is de ideale oplossing voor het op tijd en juist gedoseerd water geven van uw plant. Het zit hem in het bijgeleverde waterreservoir. Dit vult u tot aan de maatstreep en het systeem doseert het water zoals de plant dat nodig heeft. Nooit meer uitdroging van uw plant, maar ook nooit meer overdosering van water.

Easy planten- en potten in de webshop

Wij hebben een heleboel verschillende soorten planten in onze webshop, zoals de Anthurium, de Phalaenopsis en de Calla. Allemaal worden deze standaard geleverd in de plantenpot met het Waterfresh-systeem. Vanaf nu kunt u ook uw eigen kamerplant overhevelen in deze fijne pot. Zo weet u zeker dat al uw planten op tijd worden voorzien van de juiste hoeveelheid water. De potten zijn verkrijgbaar in het zwart en wit en in twee maten, Mini en Large. De mini is geschikt voor planten met een potmaat van 6-8 centimeter. Large is geschikt voor planten met een potmaat van 11-13 centimeter. Neem voor informatie over het juist verpotten van uw plant contact op met onze klantenservice.
Posted by Marcel

Comments are closed.