Easy-IndoorPlants te zien bij RTL LifeXperience

Easy-IndoorPlants te zien bij RTL LifeXperience

LOGO LSXP POS met nieuw logo rtl4 Zondag 30 oktober is Easy-IndoorPlants te zien bij het programma LifeXperience van RTL. In dit item brengt Samantha Klumper een bezoek aan onze kwekers van der Voort Spathiphyllum en Duijn-Orchids BV.

het effect van planten op het klimaat in huis

Eén van de onderwerpen in het item gaat over de eigenschappen van planten om het klimaat in huis te verbeteren. Planten leveren zuurstof en een betere luchtvochtigheid in huis. Ook zijn er een aantal planten die een bijdrage leveren aan de luchtkwaliteit. Olaf van der Voort, directeur van van der Voort Potplanten BV, vertelt in de uitzending meer over de capaciteit van de Spathiphyllum om schadelijke stoffen uit de lucht op te nemen.

Spathiphyllum staat hoog in de top10 van luchtzuiverende planten. Deze top10 is samengesteld en onderbouwd met behulp van wetenschappelijk onderzoek. In onze webshop zijn er verschillende planten uit deze top10 te bestellen. Naast de Spathiphyllum leveren wij o.a. Calathea, Dracaena, Areca en Chamaedorea. Uiteraard direct van onze kwekers!


spathiphyllum

Spathiphyllum

calathea sfeer klassiek 3

Calathea

dracaena

Dracaena


Slimme systemen van easy-indoorplants

In de uitzending vertelt Marcel Boom van Easy-IndoorPlants meer over de ‘slimme’ systemen voor kamerplanten. Easy-IndoorPlants is gespecialiseerd in deze oplossingen voor planten. Wij brengen de topkwaliteit van onze kwekers samen met innovatieve oplossingen van verschillende leveranciers.

De ‘slimme systemen’ die bestelt worden in onze webshop leveren wij via Packs.nl direct bij jou thuis af. Packs is onze logistieke partner en is gespecialiseerd in het afleveren van pakketten die net wat meer aandacht nodig hebben.

Uitzending nieuwe fase in ontwikkeling assortiment

Deze uitzending is tevens de start voor een nieuwe fase van Easy-IndoorPlants. De komende maanden breidt Easy-IndoorPlants zijn assortiment online langzaam uit met ‘slimme systemen’ van Lechuza®, Teku® en Aquastick®. De samenwerking met de leveranciers, en uiteraard onze kwekers, geeft ons de inzichten om de juiste pot-plant combinaties aan te kunnen bieden.

 waterfresh-logologo_lechuza_footer logo-aquastick teku

 

Naast de online verkopen richt Easy-IndoorPlants zich ook steeds meer op andere verkoopkanalen om de verkrijgbaarheid ook off-line te vergroten.

Interesse in ons assortiment? Neem contact met ons op via zakelijk@easy-indoorplants.com
Posted by Marcel

Comments are closed.