Easy-IndoorPlants op de Libelle zomerweek 2015

Easy-IndoorPlants op de Libelle zomerweek 2015

Van 18 t/m 24 mei vindt in Almere weer de jaarlijkse Libelle zomerweek plaats. Dit jaarlijkse terugkerende evenement heeft dit jaar als thema: ‘Fiësta del Sol’. Dit thema neemt de sfeer mee van Andalusië, voetjes in het zand, spaanse muziek en veelal lekkere bijpassende gerechten.

Feestelijk programma

Naast de Libelle modeshow staat het programma vol met workshops, optredens van artiesten en de ‘Fiesta del Sol’ quiz. Deze show vindt plaats op het centrale plein en in de grote Libelle tent tussen 10:00-18:00. Gelukkig is Easy-IndoorPlants niet ver van deze gezelligheid verwijderd.  U vindt Easy-IndoorPants in het paviljoen Fleurig&Lekker (stand 1301) op de plattegrond, links van ingang 2.

IMG-20150519-WA0002IMG-20150519-WA0000

Fleurig & Lekker

In het paviljoen ‘Fleurig & Lekker’ maken wij gezamenlijk met onze partners ons eigen feestje, vol met lekkere proeverijen van Harvest House, Van Nature Crick’s en Landwaart salades. Dit alles in een fleurige omgeving, mogelijk gemaakt door Choicy gerbera, Sunsation en MPS. Precies dat wat wij als Nederlandse producenten van eerlijke producten uit willen stralen.

Kruiden & Waterfresh®

Easy-IndoorPlants introduceert op de Libelle zomerweek de nieuwe kruidenlijn. Naast de bekende, en vertrouwde bloeiende- en groene planten is vanaf deze week ook een kruidenlijn beschikbaar in de Waterfresh®. De ideale oplossing voor ieders keuken. Een strak en hygiënisch design gecombineerd met het gemak van onze makkelijke watergeef hulp. Altijd verse kruiden ‘standby’ voor jouw gerecht. Kijk in onze shop of jouw favoriete kruiden al beschikbaar zijn.

Kaarten?

Toegangskaarten zijn te koop via Libelle en er zijn speciale combikaarten te boeken via de NS.

Posted by easyindoor

Comments are closed.