De Hortensia – groots en bloemrijk

De Hortensia – groots en bloemrijk

Een uitnodiging voor een housewarming of een verjaardag? Geen inspiratie voor een cadeau? Een Hortensia is vanaf maart de beste keuze. In wit, paars of roze. deze populaire plant past in elk interieur.

Bloemige eye-catcher

De enorme bol met kleine felle bloemen is een eyecatcher in je interieur. Hoewel we de hortensia vaak zien in de tuin is de hortensia binnen nog veel mooier. Plaats er drie bij elkaar in een grote pot en je hebt een ware bloemenzee op tafel, het dressoir of in een vrij hoek van de kamer staan.

Onderhoudsvrije Hortensia

De hortensia ook ideaal in onderhoud met de Waterfresh® pot. Op het moment dat jij ze voldoende water geeft, belonen ze jou met mooie kleurrijke bloemen. Met een goede verzorging en een beetje liefde gaan deze planten weken lang mee. En het handige waterpeil op de pot geeft elke dag aan of er nog voldoende water in de pot zit.

Het perfecte cadeau – ook per post

Heb jij binnenkort een housewarming, verjaardag of geef je jezelf een cadeau? Bezoek nu de webshop en morgen heb jij het de perfecte hortensia in huis. Geen tijd om naar een verjaardag te gaan? Laat een hortensia bezorgen op de verjaardag zelf met onze snelkoerier…en je bent toch aanwezig met een mooi gebaar. Ga verder naar onze webshop en bekijk het assortiment bloeiende kamerplanten.
Posted by easyindoor

Comments are closed.